Sailserver Aps

Ellegårdvej 36
6400 Sønderborg
Telefon: +4573420220
CVR: 29448345

Mange års sejlererfaring bag Sailserver

Sailserver er opfundet og designet af den passionerede sejlsportsmand Jørg Ulrich Hansen, der har vundet danske og nordiske mesterskaber i både 470’er og 505 jolle.

Jørg er også ingeniør specialiseret i at lave styringer til maskiner, der bliver koblet til Internet i cloud løsninger. Da han begyndte at sejle tursejlads med sin familie, gik der ikke lang tid før bådens instrumenter også blev koblet til Internettet. Den automatisk førte logbog var en realitet, og familien derhjemme kunne følge dem på sejlturen. Da familien ynder at ligge for anker, blev den hurtigt udvidet med ankervagt, så båden blev overvåget når de ikke var ombord. For Jørg er sejlsport også forbundet med fællesskabet, og det at møde andre sejlere i en ny havn. Derfor blev klubhus funktionen også en del af Sailserver.

Jo flere sømil der bliver lagt i loggen, jo mere værdifuld bliver den, og jo sjovere er det at kigge tilbage i loggen.

Interessen for produktet var stor, og der gik ikke lang tid før Sailserver var født. Sailserver bliver løbende videreudviklet med nye funktioner, altid baseret på grundtanken bag Sailserver at skabe Overblik, Tryghed og Fællesskab.

Contact us