Sailserver

2.396,00 kr.
1.596,00 kr.

Med Sailserver installeret har du altid en opdateret logbog med data fra bådens øvrige instrumenter lige ved hånden. Via vores gratis app eller din browser kan du se rute og vejrforhold. Den overvåger din båd, når du ligger for anker eller i havn, så du trygt kan gå i land. Når du er hjemme, kan du se tilbage på dine ture og mindes, og din familie og venner kan følge dine ture, mens du sejler. Og ønsker du at møde andre, når du ligger i havn, logger du ind i det virtuelle klubhus.

Antal
1
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Specifikationer
I kassen
Sailserver er til dig, der elsker at sejle og ønsker at få mest muligt ud af livet som sejler.

Med Sailserver kan du dele din sejlerglæde med andre, og du får mulighed for at mærke vinden i sejlene – også når du ikke på havet – mens du mindes dine ture og begivenhederne undervejs. Du kan genbesøge de steder, du har været på din rute, og du kan dele ruten med din familie og dine venner. Nemt og enkelt logger den alle dine ture og registrerer din position, fart og kurs såvel som vejrforholdene undervejs. På den måde kan du se tilbage på din tur og i detaljer mindes dét, du oplevede.

Sailserver kan nemt tilsluttes bådens øvrige udstyr. Når den sættes sammen med bådens andre instrumenter, giver det dig en mere detaljeret logbog, men du kan også sagtens bruge den uden at forbinde den med andet. Via internettet sender den data til din Sailserverkonto, som du kan tilgå fra din computer eller vores gratis app på din telefon. Hvis du sejler, hvor der ikke er mobildækning, vil Sailserver stadig føre logbogen. Når der igen opnås forbindelse til internettet, opdateres logbogen automatisk.

Familie og venner kan følge din tur

Du kan sende et link til din familie og venner derhjemme, så de kan oprette sig som brugere og følge med i turen, mens du sejler. Dermed kan de se, hvor du er gået i land, om det har været roligt eller udfordrende vejr, og hvor langt du er nået. 
Du kan også sagtens bruge Sailserver helt privat til at se tilbage og mindes dine ture efterfølgende, uden at andre kan følge dem eller har adgang til din data.

Virtuelt klubhus, når du ligger i havn

Sailserver styrker ikke kun fællesskabet med dem, der følger dig derhjemme, men giver dig også mulighed for at få nye bekendtskaber. Ved at tjekke ind i det virtuelle klubhus, når du ligger i havn, kan du se, hvilke både der også er tjekket ind og dermed signalerer, at de er interesseret i at møde andre sejlentusiaster. Du kan se, hvor de andre både ligger, og de kan se, hvor din båd er. Med det virtuelle klubhus kan du altså møde andre sejlere, få nye relationer og holde kontakten med dem, ved at I giver tilladelse til at følge hinandens ruter. Så hvis I har lyst, kan I mødes igen.

Overvåger din båd

En helt unik funktion i Sailserver er, at den overvåger din båd og lader dig vide, hvordan forholdene i og omkring den er. Med en ankervagt funktion får du besked på din telefon, hvis båden flytter sig, vinden tager til eller ændrer kurs, eller hvis vanddybden kommer under eller over de fastsatte dybder. Derved behøver du ikke bekymre dig om, hvordan din båd har det, når du ikke er på den. Du kan trygt gå på opdagelse på land med vished om, at du bliver alarmeret, hvis noget er galt. 
Og når båden ligger i havn derhjemme, skal du heller ikke bekymre dig unødigt ved ændringer i vejret. Du tager bare et kig på din telefon for at se, hvad bådens instrumenter viser.

Kan registrere al bådens data
Sailserver er designet, så den er funktionel og nem at gå til. Den kan let forbindes til bådens instrumenter, og på den måde logger den al din data. Det kan være fart gennem vandet, bådens krængning, vinddata, vandtemperatur, vanddybde, brændstofforbrug og meget mere. Alt dét får du vist på din telefon via app’en, eller du kan se det i din browser. Sailserver er forbundet til internettet, og data bliver derfor løbende overført, så du altid kan følge med.

Sailserver er nem at installere og kræver ikke abonnement
Sailserver er nem at installere, og så snart der er tændt for strømmen, logges dine sejlture og vejrforholdene undervejs.
Selve boksen har en indbygget GPS og internetforbindelse, som ikke kræver abonnement, da den er monteret med et SIM-kort, der giver mobilt internet abonnement i mindst 10 år i det meste af verden. Efter de 10 år forlænges det med yderligere 10 år uden beregning. Den bliver automatisk opdateret over internettet med de nyeste funktioner.

Sailserver kan forbindes til bådens instrumenter og dermed logge data fra det øvrige udstyr.


Med Sailserver får du  

 • Automatisk logbog
 • Registrering af rute, bådens krængning, vinddata, vandtemperatur, vanddybde og meget mere ved tilkobling til bådens andre instrumenter
 • Overvågning af din båd, når den ligger for anker eller i havn
 • Mulighed for at venner og familie kan følge din tur
 • En ideel partner til langturssejlads
 • Levering med SIM-kort, der dækker over 100 lande, heriblandt hele Europa
 • Gratis abonnement
 • Nem installering 
 • En boks, der kan kobles til bådens øvrige udstyr
 • Virtuelt klubhus, hvor du kan se, hvem der i havnen ønsker socialt samvær med andre sejlentusiaster 
 • Gratis app, der virker med både IOS, Android og webbrowser
 • Ingen yderligere omkostninger

Fysiske målMål: 130 x 80 x 29mm
Vægt: 140g
Elektriske SpecifikationerSpænding: 7-17V
Maks. effekt: 1.5W
Typisk effekt: 1.1W, 90mA ved 12V
GPSJa med intern antenne
Instrument tilslutningNMEA 2000
NMEA 0183 (1 RS485 indgang)
SeaTalk
Internet tilslutningerMobil Internet med SIM card
Ethernet
Bluetooth til mobiltelefon
Antenne tilslutningerSMA stik til Mobil netværk (GSM)
SMA for ekstern GPS antenne (GPS)
Data log60MB, Op til 50 dage med 24 timers sejlads

 • Sailserver
 • SIM kort monteret i Sailserver
 • Antenne til mobilnet (GSM)
 • Stik til SeaTalk 1 og NMEA183 (Grøn stik monteret i Sailserver)
 • 1m NMEA 2000 kabel
 • Velkomstbrev (kort vejledning til at komme i gang)