Sailserver – få endnu mere ud af livet som sejler
  Vil du gerne have fuldt overblik over din båd og dine ture?
  Så køb Sailserver nu, og oplev de unikke funktioner, der giver dig endnu mere glæde i dit liv som sejler.

Sailserver

Med Sailserver installeret har du altid en opdateret logbog med data fra bådens øvrige instrumenter lige ved hånden. Via vores gratis app eller din browser kan du se rute og vejrforhold, og du kan tage et kig på bådens instrumenter. Den overvåger din båd, når du ligger for anker eller i havn, så du trygt kan gå i land. Når du er hjemme, kan du se tilbage på dine ture og mindes, og din familie og venner kan følge dine ture, mens du sejler. Og ønsker du at møde andre, når du ligger i havn, logger du ind i det virtuelle klubhus.
1.995,00 kr.


Genoplev, og del dine oplevelser fra havet

Med Sailserver får du en detaljeret logbog, der føres automatisk og bliver gemt i skyen. Altid opdateret og altid tilgængelig.

Den kan kobles til bådens instrumenter og logge din rute sammen med oplysninger som fart gennem vandet, bådens krængning, vinddata, vandtemperatur, vanddybde, brændstofforbrug og meget mere. Alt dét får du vist på din telefon via app’en, eller du kan se det i din browser. Du kan også dele oplevelsen med dem derhjemme ved at give dem adgang til at følge dig, mens du sejler.


Tjek ind i klubhuset, og mød nye sejlervenner

Med Sailserver kan du dyrke det fællesskab, der for mange er en del af nerven og værdien i livet som bådejer. Ved at tjekke ind i det virtuelle klubhus kan du møde ligesindede, når du ligger i havn. Du får en præcis indikator på, hvem i havnen der ønsker besøg på deres båd, og du kan tilkendegive, hvis du selv tager imod besøg. Dermed har Sailserver funktion som socialt medie – i ren form og uden prestige- og konkurrenceelementerne.


Nem installation og intet abonnement

Vi har udviklet Sailserver så den er nem og enkel at installere.

I de fleste tilfælde er det kun at sætte stikket i helt uden brug af værktøj.

Når der tændes for strømmen, begynder den at logge dine sejlture, og det er helt uden abonnement.

Vi har nemlig monteret et SIM kort i din Sailserver, der giver mobilt Internet abonnement i 10 år i det meste af verden. Når de 10 år er gået forlænger vi det med yderligere 10 år helt uden beregning.Nem installation med NMEA2000 netværk


Nem installation uden NMEA2000 netværk


Hvad siger kunderne?

Vi har en installeret, det virker helt kanon.

Når den mister dækning eksempelvis mellem Sjælland og Bornholm opdatere den bare så snart der er dækning.

Fedt at ens familie hjemme kan følge med på turen.

Alt i alt et super fedt produkt.


Alt i alt et super fedt produkt. Det er ikke hvert år, vi tager os den frihed at sejle rundt i Caribien, så derfor er Sailserver en super mulighed for at få dokumenteret turen, så vi til hver en tid kan genopfriske vores oplevelser og dele dem med familie og venner derhjemme. Samtidig fungerer den som den perfekte automatiserede logbog.

Det har været en kæmpe opgave at få båden udstyret og gjort klar til turen, så det var noget af en overraskelse, hvor let det var at installere en Sailserver. Det er et vidunderligt produkt og let at installere. Mange tak. Just plug and play.


Det er et vidunderlig produkt og let at installere. Mange tak. Just plug and play.Mega godt produkt..💪 👍


Super smart. Kan kun anbefales og til en meget fornuftig pris.


Køb Sailserver nu, og få mere ud af livet som sejler

Med Sailserver kan du dele din sejlerglæde med andre, og du kan i detaljer mindes dine oplevelser fra havet. Den fører automatisk en detaljeret logbog og kan kobles til bådens øvrige instrumenter, så du har alle bådens data samlet ét sted. Når du går i land, overvåger den din båd, mens den ligger for anker eller i havn, og giver dig besked, hvis der er noget galt. Via din telefon kan du hurtigt tage et kig på bådens instrumenter og se, hvad situationen er.

Få nyheder og tips til livet som sejler - tilmeld dig her

Vil du have tips og gode råd til, hvordan du får endnu mere ud af livet som sejler? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få anbefalinger, nyheder og inspiration til dit liv som sejler.

Omtalt på: