Gratis fragt til hele verden

Sailserver 2

2.796,0 DKK

Sailserver fører automatisk en logbog hver gang du tager ud at sejle. Logbogen gemmes i skyen, er altid opdateret og altid tilgængelig. Sailserver kan kobles til bådens instrumenter, så den også logger data fra instrumenterne. Den overvåger din båd, når du ligger for anker eller i havn, så du trygt kan gå i land. Via vores gratis app eller din browser kan du se tilbage på dine ture i detaljer og mindes. Du kan vælge at dele din logbog med familie og venner så de kan følge dine ture, mens du sejler. Og ønsker du at møde andre, når du ligger i havn, logger du ind i det virtuelle klubhus.

Antal
1
Tilføj til kurv
Pris inklusiv 0% moms (USA)
Beskrivelse
Specifikationer
I kassen
Sailserver er til dig, der elsker at sejle og ønsker at få mest muligt ud af livet som sejler.

Med Sailserver får du mulighed for at mærke vinden i sejlene – også når du ikke er på havet – mens du mindes dine ture og begivenhederne undervejs. 
Om det er tursejlads, kapsejladssejlads eller motorbådssejlads, Sailserver fører en detaljeret logbog hver gang båden sejler - helt automatisk.
Sailserver kan nemt tilsluttes bådens øvrige udstyr. Når den sættes sammen med bådens andre instrumenter, giver det dig en mere detaljeret logbog, men du kan også sagtens bruge den uden at forbinde den med andet. 
Via internettet sender den data til din Sailserverkonto, som du kan tilgå fra din computer eller vores gratis app på din telefon. Hvis du sejler, hvor der ikke er mobildækning, vil Sailserver stadig føre logbogen. Når der igen opnås forbindelse til internettet, opdateres logbogen automatisk.

Kan registrere data fra bådens øvrige instrumenter
Sailserver er designet, så den er funktionel og nem at gå til. Den kan let forbindes til bådens instrumenter, og på den måde bliver logbogen endnu mere detaljeret. Det kan være fart gennem vandet, bådens krængning, vinddata, vandtemperatur, vanddybde, brændstofforbrug og meget mere. Hvad den logger afhænger af hvilke instrumenter den er tilsluttet, men den kan også sagtens bruges uden at være tilsluttet andet udstyr. Sailserver tilsluttes nemt andre instrumenter med NMEA 2000 med det kabel der følger med.

Overvåger din båd
En helt unik funktion i Sailserver er, at den overvåger din båd og lader dig vide, hvordan forholdene i og omkring den er, når du ikke er på båden. Med en ankervagt funktion får du besked på din telefon, hvis båden flytter sig, vinden tager til eller hvis vanddybden kommer under eller over de fastsatte dybder. Derved behøver du ikke bekymre dig om, hvordan din båd har det, når du ikke er ombord. Du kan trygt gå på opdagelse på land med vished om, at du bliver alarmeret, hvis noget er galt. Og når båden ligger i havn derhjemme, skal du heller ikke bekymre dig unødigt ved ændringer i vejret. Du tager bare et kig på din telefon for at se, hvad bådens instrumenter viser.

Sailserver er nem at installere og kræver ikke abonnement
Sailserver er nem at installere, og så snart der er tændt for strømmen, logges dine sejlture og vejrforholdene undervejs.
Sailserver har en indbygget GPS og internetforbindelse, som ikke kræver abonnement, da den er monteret med et SIM-kort, der giver mobilt internet abonnement i mindst 10 år i det meste af verden. Sailserver bliver automatisk opdateret over internettet med de nyeste funktioner.

Familie og venner kan følge din tur
Du kan sende et link til din familie og venner derhjemme, så de kan følge med i turen, mens du sejler. De kan også vælge at oprette en gratis konto på sailserver.com og anmode on dit venskab. Dermed kan de se, hvor du er gået i land, om det har været roligt eller udfordrende vejr, og hvor langt du er nået. Dit privatliv er af højeste prioritet, så det er kun dig, der har adgang til dine data - medmindre du aktivt tilvælger at dele dem med andre. Dermed kan du bruge Sailserver helt privat til at se tilbage og mindes dine ture, uden at andre kan følge dig eller har adgang til dine oplysninger. 

Virtuelt klubhus, når du ligger i havn
Sailserver styrker ikke kun fællesskabet med dem, der følger dig derhjemme, men giver dig også mulighed for at få nye bekendtskaber. Ved at tjekke ind i det virtuelle klubhus, når du ligger i havn, kan du se, hvilke både der også er tjekket ind og dermed signalerer, at de er interesseret i at møde andre sejlentusiaster. Du kan se, hvor de andre både ligger, og de kan se, hvor din båd er. Med det virtuelle klubhus kan du altså møde andre sejlere, og måske få nye sejlervenner. Forlader du klubhuset kan de ikke længere se din båd.

Med Sailserver får du

 • Automatisk og detaljeret logbog for din båd
 • Registrering af rute, bådens krængning, vinddata, vandtemperatur, vanddybde og meget mere ved tilkobling til bådens andre instrumenter
 • Overvågning af din båd, når den ligger for anker eller i havn
 • Mulighed for at venner og familie kan følge din tur
 • En ideel partner til langturssejlads
 • Mulighed for at genopleve en kapsejlads i detaljer
 • Levering med 10 år forudbetalt SIM-kort, der dækker over 100 lande, heriblandt hele Europa
 • Gratis abonnement
 • Nem installering 
 • Kan tilsluttes bådens øvrige instrumenter
 • Virtuelt klubhus, hvor du kan se, hvem der i havnen ønsker socialt samvær med andre sejlentusiaster 
 • Gratis app, der virker med både IOS, Android og webbrowser
 • Ingen yderligere omkostninger

Fysiske målMål: 130 x 80 x 29mm
Vægt: 140g
Elektriske SpecifikationerSpænding: 9-30V
Maks. effekt: 1.5W
Typisk effekt: 1.1W, 90mA ved 12V
GPSIntern antenne, GPS, GLONASS, BeiDou
Instrument tilslutningNMEA 2000
Trådløs tilslutninger2G, NB-IoT, LTE-M (4G)
Intern forudbetalt eSIM
WiFi
Bluetooth LE
AntennerInternt
Data logOp til 50 dage med 24 timers sejlads

 • Sailserver 2
 • 1m NMEA 2000 kabel
 • Velkomstbrev (kort vejledning til at komme i gang)